SOUND MEDITATION

CONCERT-AGENDA

======================

JOHN KREMER

Live online

klankmeditatie-concert

met intuitieve zang, gitaar, klankschalen, gong en kanjira.

====================================

Lieve mensen.

De crisis situatie waar we momenteel in zitten heeft er voor gezorgd dat alle evenementen met publiek niet meer mogelijk zijn op dit moment. Dat geldt dus ook voor de klankmeditatie concerten, zelfs als daar minder dan 100 mensen zouden komen. Sterker nog, we mogen zelfs niet meer met 2 personen te dicht bij elkaar in de buurt komen. We zullen even door deze periode heen moeten voor ons aller gezondheid en om de verspreiding van corona zoveel mogelijk in te dammen.
Echter kwam in mij het idee omhoog om online klankmeditatie concerten aan te bieden. Het eerste concert, dat ongeveer 1/2 uur duurt, zal aanstaande zondag, 29 maart online gaan. Het tijdstip van het concert is fictief en het concert kan gedurende week 14 (t/m zaterdag, 4 april) online beluisterd en bekeken worden.
 
Als je interesse hebt om het concert online te bekijken en beluisteren, stuur dan vóór aanstaande zondag a.u.b. een mailtje naar:

j.kremer@hetnet.nl

Deelnamekosten om het concert te kunnen bekijken zijn Vijf euro
(€ 5,--).
 
Als ik jouw aanmelding via e-mail ontvangen heb, dan stuur ik je een mailtje terug met het bankrekeningnummer waar je de betaling naar kunt overmaken.
Vervolgens stuur ik je dan op zondagochtend een mailtje met de link die je gebruiken kunt om het concert te openen en te bekijken/beluisteren.
 
Het concert blijft een week lang online staan, dus als het jou op de zondag niet uikomt, dan heb je een week lang de tijd om de link te gebruiken om het concert te bekijken op een voor jou passend tijdstip. Het concert is intuitief geimproviseerd. Het plan is om iedere zondag een nieuw concert online te zetten waar je je dan steeds weer vóór de zondag opnieuw voor aan kunt melden tegen opnieuw betaling van € 5,--.

Hopende jullie zodoende toch te kunnen voorzien in de eventuele behoefte van een meditatief concert, zolang het niet meer live voor publiek kan.

Lieve groetjes,
John Kremer

============================

BOEKINGEN:

Voor het boeken van een meditatief concert bij U thuis of in Uw centrum stuur dan a.u.b. een e-mail naar: j.kremer@hetnet.nl voor nadere informatie.

Bedankt voor uw aandacht en een fijne dag gewenst. Namaste :-)

Privacyverklaring van John Kremer