JOHN KREMER

NIEUWSBRIEF JUNI /

CONCERT-AGENDA

============================

EVEN VOORSTELLEN:
NIEUW TIJDENS DE KLANKHEALING-CONCERTEN
2 KLEINE GONGS

Ook gongs bezitten een zeer meditatieve klankkwaliteit en zijn rijk aan boventonen. Deze zijn ideaal te combineren met klankschalen en dat wordt in de praktijk dan ook vaak gedaan door mensen die klankhealingconcerten geven. Ze kunnen je meenemen naar een innerlijke ruimte in jezelf waar je jouw ware zelf kunt ontmoeten en begroeten (als je het toelaat en/of als je er klaar voor bent). Tevens zijn ze prachtig te combineren met de andere wereld-instrumenten die Bego en ik gebruiken tijdens The Sound Healing Travelers concerten. Ben je benieuwd naar de gongs en hoe ze live in een ruimte klinken, kom dan naar een van de concerten. Je vindt de aktuele data weer verderop in de concert-agenda. Een korte demonstratie van de 2 kleine gongs (in combinatie met 2 kleine platte klankschalen) heb ik al voor jullie op video opgenomen. Om een idee te krijgen. De ware trilling van gongs en klankschalen kun je echter slechts ervaren door ze live en akoustisch te beleven. Ik wens je een mooi meditatief moment met deze video. Even 8 minuten de tijd nemen voor jezelf om in je eigen kracht te komen en te ontstressen.

Om de video te bekijken klik de volgende link:


============================

THE SOUND HEALING TRAVELERS

AKTUELE CONCERT-AGENDA

Wil je de aktuele concert-agenda bekijken? Klik dan op de volgende link:

Sound Healing Travelers Concert-Agenda

==========================

Bedankt voor je aandacht en een fijne maand juni gewenst. Namaste.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

P.S.: Voor het boeken van een meditatief concert van The Sound Healing Travelers op uw festival, in uw centrum of bij u thuis hanteren wij een tarief van € 242,-- (inclusief BTW en reiskosten) binnen een straal van 200 kilometer reisafstand vanuit Midden-Limburg. Bij een reisafstand van meer dan 200 kilometer enkele reis zullen de voorwaarden in onderling overleg iets aangepast moeten worden vanwege de hogere reiskosten. Tevens is het mogelijk ons te boeken voor uw verjaardags- of ander feestje met een aangepast en minder meditatief repertoire als u eens iets anders wilt dan hetgene wat men normaliter tijdens zo'n feest verwacht.

Indien er een concertplanning gemaakt wordt, dan komt het concert ook op deze website in de concert-agenda te staan met een gratis link naar uw website (tot de datum dat het concert plaatsgevonden heeft. Daarna gaat de aankondiging natuurlijk weer uit de agenda om plaats te maken voor nieuwe concert-aankondigingen). Dat is dus gratis promotie voor uw website zolang het concert in de agenda staat.

Mocht u interesse hebben in een concertboeking, stuur dan a.u.b. een e-mail naar: j.kremer@hetnet.nl