JOHN KREMER

Live online

klankmeditatie-concert

week 22

met de meditatieve ukulele, klankschalen,

Seagull Merlin dulcimer en ocarina´s

===========================

Lieve mensen.


Het online klankmeditatie-concert voor week 22, dat vanaf zondag, 24 mei online komt te staan, wordt deze keer ogebouwd met klankschalen, ocarina´s, de Seagull Merlin dulcimer en voor de eerste keer tijdens deze online concerten: de meditatieve ukulele. Wat bedoel ik met de meditatieve ukulele? Dit is een sopraan ukulele, die echter in tegenstelling tot de standaard ukulele gestemd wordt in een open stemming die geschikt is om raga-achtige improvisaties op te spelen. Tevens wordt de toonhoogte van het instrument in overeenstemming gebracht met de A toon in 417 Hertz. 417 Hertz muziek is volgens de Solfeggio frequentie-leer de trilling die geschikt is om negativiteit op te ruimen en te transformeren. Het concert zal t/m zaterdag, 30 mei online blijven staan en te bekijken/beluisteren zijn via een te bestellen verborgen link.
 
Dit concert begint met de medatieve ukulele in 417 Hz, waarna de klankschalen aan bod komen. De basistoon verandert tijdens de klankschalen naar een C in 528 Hz. Na de gongs neemt de Seagull Merlin dulcimer (snaren-instrument) het over. Het concert eindigt deze keer met de tenor ocarina en tenslotte de contrabas ocarina, die weer voor diepe Aarde-klanken zorgt.
 
Dit 9de online concert, dat ongeveer 1/2 uur duurt, komt dus zondag, 24 mei online te staan. De datum van het concert is fictief en het concert kan gedurende week 22 (van zondag, 24 mei t/m zaterdag, 30 mei) online beluisterd en bekeken worden.
 
Als je interesse hebt om het concert online te bekijken en beluisteren, stuur dan a.u.b. een mailtje naar:

j.kremer@hetnet.nl

Deelnamekosten om het concert te kunnen bekijken zijn Vijf euro
(€ 5,--).
 
Als ik jouw aanmelding via e-mail ontvangen heb, dan stuur ik je een mailtje terug met het bankrekeningnummer waar je de betaling naar kunt overmaken.
Vervolgens stuur ik je dan een mailtje met de link die je gebruiken kunt om het concert te openen en te bekijken/beluisteren.
 
Het concert blijft tot en met zaterdag, 30 mei online staan, dus dan heb je een week lang de tijd om de link te gebruiken om het concert te bekijken op een voor jou passend tijdstip. Het concert is intuitief geimproviseerd en ieder concert van John is derhalve anders. Het plan is om iedere zondag een nieuw concert online te zetten waar je je dan steeds weer opnieuw voor aan kunt melden tegen opnieuw betaling van € 5,--.


Lieve groetjes,

John Kremer

============================

FRAGMENTEN VAN ONLINE

KLANKMEDITATIE-CONCERTEN:

Seagull Merlin dulcimer week 19:


Gayatri Mantra met Klankschalen week 18:


Om Shanti met Ocarina week 17:


Sitarlier week 16:Privacyverklaring van John Kremer