C.D. klankschalen, mantra´s en meer

VERZAMEL C.D. MEDITATIEVE MUZIEK MET KLANKSCHALEN, GEZONGEN MANTRA´S, GITAAR EN SYNTHESIZER-KLANKEN

COMPILATION – JOHN KREMER

Releasedate C.D. : 26 april 2021

Eigen beheer produktie

Total playing time: 65 min.

€ 10,– (incl. verzendkosten binnen Nederland)

Extra shippingcosts for orders from other

countries: € 2,– (so € 12,– incl.)

Bestelling / Order via: j.kremer@hetnet.nl

===================================

John Kremer heeft in eigen beheer een nieuwe C.D. samengesteld met 8 stukken van C.D.´s die hij eerder gereleased heeft in de periode 1996 tot en met 2011. De opnamen zijn van studio-kwaliteit. Ook wel even belangrijk om te vermelden en de C.D. duurt in totaal 65 minuten.

Wat staat er precies op deze C.D.?

Deze C.D. begint met 2 stukken van de 2de solo C.D. van John uit 1997. Het eerste stuk is een prachtige klankmeditatie met klankschalen en gong, die ongeveer 18 minuten duurt. Dit is echt voor de klankschalen liefhebbers. Puur klankschalen met kristalhelder geluid. Echt om helemaal te ontspannen. Het tweede stuk is tevens zeer meditatief en is een compositie met mantra´s (verschillende), gedragen op een deken van zachte synthesizer-klanken, zonder ritme. Dit duurt ongeveer 12 minuten.

De tracks 3 tot en met 7 zijn afkomstig van diverse C.D.´s, die John vanaf 2007 tot en met 2011 opgenomen heeft. De 3de track is tevens zeer meditatief synthesizerspel, maar duurt maar ongeveer 2 minuten, getiteld “The world after 2012”. Track 4 heet “Gayatri Song” en hier wordt de Gayatri mantra in een vaststaande compositie gezongen. Ideaal voor de mensen die graag zelf mee willen zingen met de mantra, omdat deze steeds op dezelfde manier gereciteerd wordt. De melodielijn is na een paar keer luisteren makkelijk te volgen en mee te zingen. Dit stuk duurt ongeveer 11 minuten. Daarna volgen 2 composities voor gitaar, getiteld “Temple of the heart” en “Sunlight”. Dit zijn ook echte geschreven composities, dus geen improvisaties. Track nummer 7 heet “Eastern Journey”. Hier gaat het verder met de gitaar, maar dan weer geimproviseerde muziek in Ooste stijl. Dit stuk duurt ongeveer 12 minuten. Als afsluiting komt er nog een korte track van bijna 2 minuten, getitled “Drumming vibes”. Een ritmisch stukje dat helemaal terug gaat in tijd, want het is afkomstig van John´s allereerste solo C.D. uit 1996.

Hopende jullie enigzins een beeld te hebben gegeven van wat er zoal op de C.D. te horen is.

Het betreft een gesigneerde C.D.. Een uitgave in eigen beheer in een beperkte oplage, dus alleen direkt via John te bestellen.

Als je interesse hebt om deze C.D. te bestellen, stuur dan a.u.b. een mailtje naar:

j.kremer@hetnet.nl

dan stuur ik je een mailtje terug met verdere instucties om te bestellen.

De C.D. kost € 10,– (inclusief verzendkosten binnen Nederland).

=========================

Performed, composed, recorded and produced between 1996 and 2011 by John Kremer

Releasedate Compilation C.D.: 26 April 2021

℗ and © 26 April 2021 John Kremer. All rights reserved.

Privacyverklaring van John Kremer