Huiskamerconcert boeken Roermond

HUISKAMERCONCERT BOEKEN

THE SOUND HEALING TRAVELERS


 Voor het boeken van een (meditatief) huiskamerconcert bij U thuis of een (relax-)concert voor Uw bedrijf, centrum of festival tegen een vaste prijs, neem dan a.u.b. contact op via: j.kremer@hetnet.nl

De huiskamerconcerten vinden normaliter plaats voor een besloten groep mensen. Aanmelden voor buitenstaanders is dan niet mogelijk voor zo`n concert. Echter naar wens kunt U ons ook een vaste prijs betalen en dan zelf mensen uitnodigen tegen betaling.

Indien U ook een huiskamerconcert voor vrienden, bekenden en/of familie wilt organiseren tegen een vaste prijs, dan kan dat. Neem daarvoor contact op via het hierboven genoemd e-mailadres.

Naar wens kan het concert ook in een minder meditatieve, maar meer ritmische en aktiverende sfeer opgebouwd worden. In dat geval worden de klankschalen weggelaten en wordt er uitsluitend met van allerlei wereld-instrumenten gemusiceerd. Maar altijd op een improviserende manier van ritme en melodie, gebaseerd op het Indiase raga-systeem, maar dan toch weer net op onze eigen manier.

Boekingen buiten de provincie Limburg zijn ook mogelijk. Voor een boeking buiten de provincie Limburg of wanneer het adres waar het concert plaats dient te vinden verder weg is qua enkele reisafstand dan 50 kilometer vanaf Roermond, dan komt er nog € 0,19 reiskostenvergoeding per kilometer boven deze 50 kilometer enkele reisafstand vanaf Roermond bij.

Bedankt voor uw aandacht en een fijne dag gewenst. Namaste :-)

Privacyverklaring van John Kremer