JOHN KREMER

Online

klankschalen concert

week 23

met 12 klankschalen, 2 gongs,

1 tingsha en natuurklanken

van kikkers en vogels 

===========================

Online concert-registratie/klankmeditatie met 12 klankschalen, 2 gongs en 1 tingsha door John Kremer. Er komen geen andere instrumenten tijdens dit concert voorbij. Dit is speciaal voor de klankschalen liefhebbers. De klankschalen bevatten veel boventonen, welke een heilzame en ontspannende werking hebben. Ze komen uit verschillende Oosterse landen en zijn gemaakt van een legering van 7 soorten metaal, waardoor ze hun typische boventoonrijke klank krijgen. Kom helemaal tot rust en laat je drijven op een zee van klank. Er zijn veel verschillende tonen hoorbaar tijdens dit online concert, van laag en diep tot hoog, wat dus een goede balans geeft. Laat je meevoeren op de trillingen en het intuitief geimproviseerde klankspel.

Dit online concert, dat ongeveer 1/2 uur duurt, komt zondag, 6 juni online te staan. De datum van het concert is fictief en het concert kan gedurende week 23 (van zondag, 6 juni t/m zaterdag, 12 juni) online beluisterd en bekeken worden, wanneer het jou het beste uitkomt en hoe vaak je maar wilt.

Deelnamekosten: Vier euro (€ 4,–).

Als je interesse hebt om het concert online te bekijken en beluisteren, stuur dan a.u.b. een mailtje naar:

j.kremer@hetnet.nl

Als ik jouw aanmelding via e-mail ontvangen heb, dan stuur ik je een mailtje terug met het bankrekeningnummer waar je de deelnamekosten naar kunt overmaken.
Vervolgens ontvang je dan op zondagochtend omstreeks 10:00 uur een mailtje met de link die je gebruiken kunt om het concert te openen en te bekijken/beluisteren.

Het is de bedoeling dat er iedere week een nieuw concert geplaatst wordt, waar je dan weer opnieuw voor kunt aanmelden (als je dat graag zou willen) tegen opnieuw betaling van € 4,–.

Een fijn klankschalenconcert gewenst.

Lieve groetjes,

John Kremer
============================

FRAGMENT VAN ONLINE

KLANKSCHALEN CONCERT:

Klankschalen en gongs week 14 2021:

Privacyverklaring